Slik fikk Siv Elise sitt drømmebad

Etter 15 år med et praktisk bad som egnet seg for en småbarnsfamilie, har Siv Elise endelig fått sin avslappende oase. Bli med inn på hennes drømmebad.

0
ANNONSE

Når Siv Elise Seland ligger i badekaret, er det med usjenert utsikt til vill, vakker natur – og en alpakka eller to som spaserer forbi.
– Vi har i aller høyeste grad tatt naturen inn, ler hun.

Etter tre måneder med oppussing, kan Siv Elise endelig åpne baderomsdøren og invitere oss inn i sin helt egne oase. Veggene malt i en lun terrakottafarge. Baderomsmøblene i mørkbeiset tre komplementerer elegant de hvite marmorflisene på gulvet. Det hele rammes inn av et enormt vindu som strekker seg fra gulv til tak. Inn flommer godt og naturlig lys.

– Baderommet har blitt et rom hvor jeg kan lukke døren og slappe av. Det gir meg en helt annen ro enn tidligere, forteller Siv Elise fornøyd.

Saken fortsetter under bildet

LUN STEMNING: Varm terrakotta i kombinasjon med hvite fliser og grønne planter skaper en avslappende oase. Legg merke til de dekorative flisene som er burkt for å bygge inn sisternen.

Fra praktisk til nytt og lekkert baderom
Badet ble sist pusset opp i 2004. Den gang var Siv Elise og mannen nyetablerte, og valgene de tok bar preg av både budsjett småbarn. Men nå, 15 år senere, stod ikke ordet «praktisk» øverst på ønskelisten.
– Jeg ville heller skape noe nytt og lekkert, sier Siv Elise.

En ting var sikkert – denne gangen skulle de gjøre minst mulig av jobben selv. Siv Elise tok dermed kontakt med ulike entreprenører, før valget til slutt falt på en lokal bedrift og samarbeidspartneren Comfort Mæland RørVigrestad på Jæren.

– På det tidspunktet hadde jeg ingen konkret plan for hva vi ønsket å gjøre, utover noen løse tanker om stil og tone, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet

FUGLEPERSPEKTIV: Slik så drømmebadet til Siv Elise ut i tegneprogrammet.

Fra drømmebad til virkelighet
Med hjelp fra Comfort Mæland rør fikk Siv Elise tegnet opp badet, og kunne dermed se 3D-bilder av hvordan ulike valg av speil, farge på veggene og type baderomsmøbler ville påvirke sluttresultatet.

– Det er ikke til å legge skjul på at det er kostbart å pusse opp bad. Du skal være ganske trygg på de valgene du tar, sier Siv Elise.

Det er May-Linn Njærheim hos Comfort Mæland rør helt enig i.

– Skal du bygge drømmebadet, nytter det ikke å stresse. Hos Siv Elise startet vi med en befaring, hvor vi også startet samtalen om hvordan hun så for seg drømmebadet. Det gir både oss og deg som skal pusse opp et felles utgangspunkt, og er noe jeg anbefaler alle som skal pusse opp bad å starte med, forteller hun.

Hun roser Siv Elise for å være åpen for innspill og forslag.

– I likhet med Siv Elise er det mange som har en drøm, men som ikke vet hvordan de kan gjøre drømmebadet til virkelighet. Det er nettopp her vi kan hjelpe til. Jo tidligere vi blir involvert i et prosjekt, jo bedre rådgivere kan vi være.

Resten av intervjuet og saken kan du lese her

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352