Finn den beste dusjløsningen til ditt bad

Skreddersy din egen dusjløsning

0
ANNONSE

Hvert bad er unikt og i blant hender det at dusjveggen må tilpasses på den ene eller andre måten. Det kan for eksempel dreie seg om måltilpasning, rørgjennomføring, uttak i glasset eller skråkapping på grunn av et skråtak. Her viser vi deg et par eksempler på gode dusjløsninger og hvordan du får tilpasset en dusj dersom du har skråtak, eller et bad med et vindu som er litt uheldig plassert.

Dusjløsning for skrå vegger
Har du skråtak på badet? Fortvil ikke. De aller fleste av INR sine dusjvegger og dusjhjørner med rette glass kan skråkappes slik at de passer på bad med skråtak. Du behøver derfor ikke bekymre deg over at du har et skråtak akkurat der du kan tenke deg den nye dusjen. INR er dessuten så opptatt av at dusjløsningen din skal bli så optimal som mulig at de skråkapper dusjveggene uten tillegg i prisen i de tilfellene hvor tilpasningen kan gjøres innenfor modellens målintervall.

Saken fortsetter under bildet

Skråkappet dusjløsning, INR ARC 4 i klart glass og finisher i messing | Se noen av de ulike ARC-modellene her.

Dusjløsning for dusj ved vindu
Hvis du har et lite baderom med et vindu plassert akkurat der hvor du kunne tenke deg et dusjhjørne, er Spirit U dusjløsningen for deg. Dusjhjørnet er svært fleksibelt og kan plasseres midt på en vegg eller skråkappes i et hjørne foran et vindu. Uansett hvordan du velger å plassere dusjen, beholder den alltid den fine, runde formen. Dusjhjørnet har også innfellbare dører og kan derfor bidra til en følelse av større baderom når dusjen ikke er i bruk.

Saken fortsetter under bildet

Macro Design Spirit U 80×95 cm i klart glass og blanke profiler

Skreddersy din egen dusjløsning

Finner du ikke drømmedusjen? Du kan faktisk tegne din helt egen dusjløsning – på millimeteren tilpasset akkurat ditt bad. De aller fleste av INR sine dusjmodeller kan tilpasses kostnadsfritt både i bredden og høyden innen modellenes målintervaller.

Saken fortsetter under bildet

INR LINC 13 dusjhjørne

Les også: Skreddersydd dusjløsning – veien til drømmedusjen!

Få sving på dagen

Med pivothengsler innfelt i gulv og tak, svinger dusjveggen lett og stødig rundt sin egen akse. Teknologi og design i lekker harmoni!

Saken fortsetter under bildet

INR EPIC 1 Plus i klart glass og blankpolerte profiler | PLUS-modellene går opptil 2500 mm høyde og gir en herlig, svevende følelse takket være beslag som kan felles ned i flisene

Dusjløsning som kan vinkles
Det er flere fordeler med Porsgrunds Bad sin Showerama 10-serie. Den er både enkel å montere og å holde ren. 10-serien kommer også med en trinnløs justering. Hvilket vil si at Porsgrund Showerama kan vinkles etter behov. Dusjdørene kan monteres i en rett vinkel, eller vinkles slik du måtte ønske. Dersom du har en dør eller et vindu du må ta hensyn til, vinkler du bare dusjen.

Saken fortsetter under bildet

Porsgrund Showerama 10-serien leveres både som dusjhjørne og dusjvegg

Rør til besvær
Glass er et kreativt materiale som kan skjæres til i både rette og runde former. Odde takvinkler eller en utstikkende brystning står ikke i veien for dine ideer. Å bestille dusjglass med utttak for rør er ikke noe problem og inngår som oftest i dusjmodellens grunnpris.

Saken fortsetter under bildet

Tilpass glasset til rørene

Det er fullt mulig med spesialtilpasninger av dusjglass | Her har du et ARC-glass fra INR med uttak for vannrør

Kilde: Bademiljø

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352