Interiørdesignerens tips for små baderom

Komplette baderomspakker

0
ANNONSE

Korsbakken Bad har lang erfaring med å komponere små bad. Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappa eller drømmer om et helt eget lite bad innenfor soverommet gjelder det å få maksimalt ut av plassen! Nedenfor ser du interiørdesignerens beste tips.

Saken fortsetter under bildet:

Komplette baderomspakker
Det er en kunst å komponere et lite bad. Velger du Korsbakken Bad sin baderomspakke «Det lille badet» kan de garantere deg et lekkert resultat. Du kan også ta utgangspunkt i en av deres større baderomspakker. Liker du stilen er det enkelt å skalere det ned til et lite bad. Spør Korsbakken Bad gjerne om råd.

Se alle våre baderomspakker her

Store tips til små bad

Lys-tipset
Lys forstørrer – mørkt forminsker. Velg lyse farger og materialer på store flater som vegg, gulv og baderomsmøbler. Fliser er lekkert, men begrens deg, de tar mye oppmerksomhet. Blanke fliser reflekterer lyset ut i rommet. Tenk soner, legg fliser i dusjen og over vasken eller f.eks. bak toalettet.

Speil skaper dybde i et rom, jo større speil, desto større effekt. Akkurat nå er det runde speil som er mest populært. Alle speil, til og med et lite sminkespeil vil kunne kaste lyset fra et vindu eller en lampe ut i rommet og du får dobbelt så mye lys på en enkel og rimelig måte.

Saken fortsetter under bildet:

Les mer om Det lille baderommet her

Luft-tipset
Velger du et vegghengt, rundt toalett, får du en illusjon av større romfølelse på kjøpet. Korsbakken Bad leverer blant annet vegghengte toaletter i hvit porselen og sort matt. Dropp skap som går fra gulv til tak, sett heller opp to mindre skap med luft mellom dem.

Du kan også bygge opp en vegg med flere hyller, feks bak toalettet. Fyll hyllene med kurver eller fine bokser for å organisere tingene dine. Dersom du ønsker mer oppbevaringsplass kan du gå for et speilskap, der du får god plass til toalettsaker.

Saken fortsetter under bildet:

Plass-tipset
Du kan få mye plass om du velger smått og smart. Tenk over om du virkelig trenger benkeplass rundt vasken eller om du kan klare deg med et lite servantmøbel for å skape bedre plass. Korsbakken Bad har flere små møbler og møbelpakker.

Bolleservanten egner seg også godt på et lite bad med sin nette og delikate form. I tillegg har de flere møbler som er såkalt ekstra slim, det betyr at de ikke er like dype som standardmodellene. Korsbakken Bad sitt minste toalett, Globo Forty3 er ikke større enn 49cm i dybden og det gir mye ekstra plass på badet.

Kilde: Korsbakken Bad

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352