Smart oppbevaring for baderommet

Skap mer oppbevaring med sideoppbevaring

0
ANNONSE

Velg detaljer med omsorg. Ikke minst når det kommer til oppbevaring til baderommet.
Med planlagte og smart oppbevaring skaper du orden og oversikt for dine hygieneartikler, sminke og andre småprodukter.

Saken fortsetter under bildet:

Macro Design smart oppbevaring av sminke med justerbare hyller Smart skuffeinnredning.

Ta farvel til kaoset
Med gjennomtenkte skuffer i ditt baderomsmøbel eller servantskap, slipper du kaos i skuffen og får god plass til dine saker og enda litt til. Med en smart skuffeinnredning får du dessuten en god oversikt over innhold og et trivelig baderom å oppholde seg i.

Skap en bra oppbevaring av sminke med justerbare hyller
Skuffer med flyttbare inndelinger

Justerbare hyller
Skap en bra oppbevaring av sminke med justerbare hyller. Til Macro Design servantskap inngår det alltid skuffer med flyttbare inndelinger. Tillvalg i Charm og Heart 500. Skuffene er gummierte og innkledd med en lys vakker treramme som gir en god og luksuriøs følelse. Ved rengjøring kan du løfte opp skuffene så du kommer til over alt. Tilhørende aluminiumsbrett inngår for oppbevarning til f.eks sminkekoster, eyeliner og andre småsaker. Brettet er dessuten lett å løfte ut og er flyttbare.

Ekstra el-uttak
I alle servantskap fra Macro Design er det forberett for at en enkelt kan installere et el-uttak i etterkant. Smidig og flott å slippe å se ledninger og ladere til barbermaskin, tannbørste og mer. Finns i hvit og sort.

Lyse idéer
Lys opp ditt servantskap med en flott innvendig beslysning. Belysningen styres av en sensor som tennes automatisk når skuffen åpnes. Belysning er tilvalg når du kjøper et servantskap hos Macro Design.

Saken fortsetter under bildet:

Stikkontakt der behovet er størst. El-uttak i servantskap. Macro Design skuffebelysning

Skap mer oppbevaring med sideoppbevaring
For deg som vil ha ekstra mer oppbevaring i ditt baderom finnes det matchende høyskap til alle Macro Design baderomsserier, speilskap og flotte vegghyller i flere bredder og utførelser. Praktisk og flott!

Saken fortsetter under bildet:

Macro Design høyskap og vegghyller. Macro Design speilskap ekstra oppbevaring

Skjult oppbevaring
Si farvel til sjampoflasker på gulvet. For deg som vil skjule dine dusjprodukter på en smart måte har Macro Design gode oppbevaringsløsninger for dusjen. Air og Free er to stilrene dusjhyller med godt med plass for sjampo, balsam og dusjsåpe. Alle dusjproduktene skjules med en front og dusjsonen forblir ryddig og flott.

Saken fortsetter under bildene:

Bildet venstre:Macro Design dusjhylle Air. Bildet høyre: Macro Design dusjhylle Free

Air
Air er til deg som vil skjule dine dusjprodukter med stil med en elegant front i Briljantglass. Akkurat som lillebroren Free tilbyr Air mye oppbevaring på en flott måte, med 6 avtakbare trådkurver og kroker.

Free
Dusjhyllen Free med hvit, flott front i akrylplast. Finnes i to størrelser: Free 100 og Free 200. Den lille Free 100 er utstyrt med 3 avtakbare trådkurver og kroker, mens Free 200 har 6 avtakbare trådkurver og kroker.

Macro Design dusjhylle Free 100 och 200

Kilde: Macro Design

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352