Med grep i den fineste kvalitet Swarovski® krystal presenterer Dornbracht sin fortolkning av CL.1 serien i et nytt materiale. Det transparente look setter nye standarder for overflatedesign og fremhever lys som et ekstra designelement. Tre nye greps varianter av trefarget eller gjennomsiktig krystall gir badeværelset et ekstravagant utseende.

Armatur med skulpturelle Swarovski krystaller

Dornbracht integrerer glass i sitt store sortiment av designarmaturer

0
ANNONSE

Glass er sterkt tilstede i trendbildet i moderne interiør og arkitektur. Det transparente materialet bringer ny estetikk og optisk effekt til hverdagens bruksgjenstander og oppholdsrom – ikke minst badeværelset, hvor Dornbracht denne sommer fortolker det arkitektoniske armatur CL.1 med grep i Swarovski krystall. Grepene finnes i tre varianter, som hver især setter asymmetri, multi kulør og tekstur på omgivelsene.

Skulpturell karakter: Grepene i trefarget Swarovski krystal har et elegant og skulpturelt uttrykk inspirert av arkitekturen. Glassets “look and feel” er like så feilfritt, som det er karakteristisk. Avhengig av vinkel og lys er der uendelig mange muligheter for multifarget refleksjon av lyset – ikke minst i samspill med overflaten i mat platin.

Det er første gang, at Dornbracht integrerer glass i sitt store sortiment av designarmaturer og effekten er ikke kun eksklusiv og skulpturell, men også futuristisk. Grepene finnes nemlig i en trefarget variant, som, når lyset rammer glasset, reflekteres på overflaten og kaster nye, nesten high tech nyanser over vaskeområdet.

CL.1 finnes dessuten med asymmetrisk grep i ensfarget, semitransparent krystall, som utstråler avdempet eleganse samt en filigran-overflate, som gir grepet fløyelsstruktur a la tekstil.

Armaturserien føres med overflate i krom og matt platina samt den nye mørke, matt platina som kjennetegnes av sin lett børstede og silkebløte overflate, som gir designlekkert motspill til det ekspressive krystall.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352