Baderomstrenden er børstede og matte overflater

Lag ditt drømmebad med silhouet børstede overflater

0
ANNONSE

-Den store baderomstrenden i 2020 er matte farger og overflater. På kraner, takdusjer, kjøkkenkraner og baderomsmøbler vil vi se mye av dette i år. Sort matt er fortsatt en stor trend som vil fortsette å være aktuell, men det vil også komme flere andre spennende farger inn på baderom og kjøkken, sier Christine Caspersen hos Korsbakken Bad.

-SILHOUET fra Damixa kommer nå i to nye overflater. Børstet bronse og børstet kobber. Dette er overflater som har et matt utseende og som vil være en stor del av trendbildet vi ser på baderommet i 2020 og i årene fremover. Både børstet messing og børstet kobber er komplette serier med takdusjer, servantkraner, badekartermostater og kjøkkenkraner, fortsetter Christine.

Saken fortsetter under bildet

Dansk design – funksjonelt og trendfokusert
-Silhouet-serien er dansk design på sitt aller beste. Danmark er i en klasse for seg selv når det gjelder design og er alltid tidlig ute med å lage klassikere som vil passe inn i hjemmet ditt i tiår fremover.

De nye fargene børstet messing og børstet kobber står godt alene dersom du ønsker å bruke hele serien på badet. Dersom du liker å bruke flere farger kan man for eksempel kombinere dem med sort matt for å lage et spennende og personlig bad.

Ønsker du å gjøre badet enda mer personlig kan du velge et baderomsmøbel med en benkeplate, slik at du kan velge en lekker bolleservant sammen med en høy Silhouet servantkran.

Silhouet-serien kommer i 6 overflater: krom, messing, sort matt, børstet stål, børstet messing og børstet kobber, fortsetter Christine.

PVD overflate – ekstremt slitesterkt

Hva er PVD?
PVD er en behandling som gjør overflaten ekstremt motstandsdyktig mot slitasje. PVD behandlede produkter har lenger levetid og holder ikke minst ekstremt godt på sin overflatefarge. Det vil si at fargen på produktet du kjøper vil holde seg like fin år etter år.

Overflatene er også lett å holde rene uten å bli oppripet av vanlige rengjøringsmidler. I Silhouet-serien har messing, børstet stål, børstet messing og børstet kobber PVD overflate.

 

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352