Den moderne stilen

Lek deg med farger

0
ANNONSE

Den moderne stilen gjenkjennes av rene linjer og detaljer i matte trendfarger. Stilen føles samtidig tidløs med sine materialer i grå eik eller hvit matt. Uttrykket forsterkes med tilbehør som bomullsblomster og tilbehør i betong.

Saken fortsetter under bildene

Slik skaper du stilen på badet
Tips til produkter, farger og tilbehør som hjelper deg med å skape stilen:
Møbelserien Slate2, med sin matte overflate og rene linjer.
Integrerte grep på baderomsmøbelet og servantkran i sort matt. som Fan servantkran.
En ekstra tynn og heldekkende porselenservant, som Jupiter porselenservant.
Rammespeil med omsluttende LED-lys for å ta opp igjen de rene linjene til baderomsmøbelet.
En moderne og svært kvalitetssikker takdusj med en står hånddusj, som for eksempel vår Slate4 takdusj.
Et kvalitetstoalett i porselen, som vårt TOTO RP toalett.
Spennende valg og kombinasjoner av fliser og maling. Velg fliser i moderne terrazzo og våtromsmaling for å skape et unikt uttrykk.
Farger som passer inn på dette badet vil være Evening Green 6353, St. Pauls Blue 5030 og Soft Teal 6350 i Lady Aqua fra Jotun.

Saken fortsetter under bildet

Fargevalg
På det moderne badet kan du gjerne leke deg med farger, men pass på at du velger farger som likevel kan vare i flere år. Vi anbefaler jordfarger, toner i dempet grønt eller blått, som Evening Green, Senses eller Adventure fra Jotun.

 

 

 

 

 

 

Overflater
Velg matte overflater der det tar seg gjøre og bring frem det moderne utseende ved å velge møbler, takdusj og toalett med stramme linjer. Vi anbefaler store fliser til gulvet og gjerne våtromsmaling eller mikrosement på veggene.

 

 

 

 

 

 

Tilbehør
Her kan du leke deg med alt du finner av tilbehør i butikkene! Tenk over hvilke farger du har valgt på rommet generelt og understrek disse tonene videre med tilbehøret. Spennende farger og former på lamper, vaser og lysestaker understreker et moderne uttrykk.

 

 

 

 

 

Kilde: Korsbakken Bad

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352