Dornbracht et design ikon

Den perfekte matchen mellom design og funksjon

0
ANNONSE

Designklassikere fra Dornbracht er kjent for sitt ikoniske designspråk og den høyeste produksjonskvaliteten. Verdien av disse designikonene kan måles ved deres tidløshet og holdbarhet, som overgår epoker, stiler og trender.

Saken fortsetter under bildet

Trykk på bildet for mer info

Dornbrachts brede utvalg av design og utførelser gir maksimal designfrihet og rom for individualisering. La Dornbracht-produktene inspirere deg. Oppdag designsamlingene av Dornbracht i dag.

Trykk på bildet for mer info

Dornbracht kjøkkenarmatur: Den perfekte matchen mellom design og funksjon
Med sitt arkitektoniske formspråk og et nøye utvalg av varianter av finish, gir Dornbracht kjøkkenarmatur et tidløst, men likevel moderne touch til kjøkkenet. Ikonisk design og høy grad av funksjonalitet gjør at Dornbracht-armaturene skiller seg ut fra resten.

LOT i finish Dark Platinum matte er en nytelse i design og funksjonalitet i ethvert kjøkken.

 

 

 

Trykk på bildet for mer info

Dornbracht designprinsippene
Dornbracht-designprinsippene proporsjon, presisjon, progressivitet, personlighet og ytelse er grunnlaget for Dornbracht sin internasjonale posisjon som designleder i premium- og luksussegmentet for baderoms- og kjøkkeninnredning.

 

 

 

 

 

Trykk på bildet for mer info

Villa Stockholm i Sverige
Denne private boligen blander gammelt og nytt for å hedre bygningens rike historie og gi interiøret en moderne vri. Det innbydende hjemmet balanserer tradisjonelt med moderne, med gulv laget av svensk furutre, gjenbrukte materialer fra 1700-tallet og en åpen planløsning som kaster lys gjennom hele rommet for å gi en lys og moderne kontrast.

 

 

Kilde: Dornbracht

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352