Ved utformingen av badene valgte og tilpasset eierne forskjellige AXOR-produkter slik at de passer perfekt inn i den krevende visjonen.

En unik villa på svenskekysten

Et ønske om individualisering

0
ANNONSE

Falsterbo-halvøya på den sørvestlige spissen av Sverige er hjemmet til noen av de vakreste strendene og de mest luksuriøse villaene i Skandinavia. Da entreprenør og interiørdesigner Linda og Mikael Bergman bestemte seg for å lage et privat hjem der, hadde de et mål: å bygge et høykvalitets, energieffektivt hjem med den nyeste Smart Home-teknologien.

Saken fortsetter under bildet

Resultatet – som ligger 100 meter fra den berømte Ljunghusen-stranden – er en klar, klassisk design med moderne materialblanding. Ved å bruke valnøtt, messing, marmor og polert betong er husets rom gjennomtenkte, smakfullt innredet og smelter nesten sømløst inn i hverandre uten synlige terskler eller unødvendige rammer. Ved utformingen av badene valgte og tilpasset eierne forskjellige AXOR-produkter slik at de passer perfekt inn i den krevende visjonen.

Saken fortsetter under bildet

Fem baderom, fem ganger AXOR
På alle de fem store baderommene er armaturer i børstet sort krom valgt – en av de mange eksklusive AXOR FinishPlus-overflatene. AXOR Starck Organic-kolleksjonen setter nye standarder for vann- og energibesparelser ved servanten, samtidig som den harmonerer elegant med de sorte marmorveggene og valnøttdetaljene. Ved badekaret understreker den elegante, skulpturelle formen på det frittstående badekararmaturet AXOR Starck Organic den elegante estetikken. I dusjen har valget falt på AXOR ShowerHeaven 4jet med stråletypen PowderRain og en AXOR-termostatmodul for fem funksjoner – for en stor dusjopplevelse som kan tilpasses fullstendig den som dusjer.

Saken fortsetter under bildene

På de mindre baderommene finner man AXOR Starck 2-greps servantbatteriet og produkter fra AXOR Showers i en annen eksklusiv AXOR FinishPlus-overflate: Børstet rødt gull skaper en fantastisk kontrast til de beige fliser i marmoroptikk fra Versace Ceramics. “Vi ble forelsket i produktene fra AXOR etter et besøk på AXORs stand på en messe. Merket tilbyr akkurat det vi har sett etter: ekstraordinære, energieffektive produkter med vakre, individuelle overflater,“ sier Linda Bergman, interiørdesigner og eier av villaen.

Saken fortsetter under bildet

Den svenske rivieraen
Bergmans villa inkluderer også to gjestehus og et bredt utvalg av ekstra fasiliteter, inkludert garasjen med plass til tre biler, et spesialdesignet basseng, en kinosal, et restaurantkjøkken, en vin- og champagnebar og ikonisk arkitektonisk belysning fra Flos og danske Louis Poulsen. Huset har et snev av Hollywood Hills på 1950-tallet og ligger perfekt til i et område referert til som “den svenske rivieraen.” Samtidig ligger Bergmans sjarmerende villa nær Malmø og København.


Related links
Mer om spesialoverflatene AXOR FinishPlus
Fler AXOR referanser fra hele verden

Kilde: hansgrohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352