Dempet granitt

Dempet granitt skaper et stilsikkert baderom

0
ANNONSE

Dempet granitt viser en moderne stil som mange ønsker seg. Stilen skapes med sine mørke grå matte møbler, bolleservanter i mikrosement og sine sorte detaljer. For å mykne opp uttrykket kan man variere fliser og farger på veggene, eller ta inn varmere farger i baderomstilbehøret.

Saken fortsetter under bildene

Slik skaper du stilen på badet
Dempet granitt er en mørk, ren og moderne baderomstil. Badet er for deg som er ute etter et stilsikkert baderom med designprodukter som skaper en urbant og minimalistisk stil, uansett om du bor i storbyen eller på landet.

Saken fortsetter under bildet

Tips til produkter, farger og tilbehør som hjelper deg med å skape stilen:
Møbelserien BIG, i fargen mørk grå matt med sorte grep og grå skuffeinndrening, samt sort antrasitt HPL benkeplate.
Rustikke bolleservanter i naturlige overflater som mikrosement, f.eks Sicilia lys grå.
Ta igjen den runde formen i bolleservantene med et rundt speil, gjerne med ekstra belysning som skaper varme til rommet.
Servantbatteri og takdusj i sort matt, som Silhouet-serien.
Dusjvegger med sorte detaljer.
Designsluk som går i ett med gulvflisene.
Toalett i sort matt, som vårt design toalett, Genesis.
Høyskap i samme møbelserie, med matt overflate.

Fargevalg
Velg fliser som går ton-i-ton og vær ikke redd for å velge mørke fliser på både gulv og vegger. Ønsker du å skape et unikt uttrykk går du for mikrosement på veggene, en levende og naturlig overflate som varer i mange år.

 

 

 

 

Overflater
For å skape en minimalistisk stil brukes sorte matte overflater på kraner, takdusjer og møbelgrep. For å understreke stilen ytterligere kan du velge et sort matt toalett, – et sort blikkfang som gjør badet ditt helt unikt.

 

 

 

 

Tilbehør
Velg tilbehør i naturlige materialer som myker opp rommet og som samtidig understreker stilen med mørke farger og matte overflater. Ønsker du å legge til farger i rommet, kan du sette inn eller flere grønne planter for et lunere uttrykk.

 

 

 

 

Kilde: Korsbakken Bad

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352