Vi vil ha velvære på badet

Vi vil ha velvære, komfort og bedre livskvalitet

0
ANNONSE

Wellness i hjemmet
På tross av det korte liv for mote og trends som skifter med årene, har wellness alltid vært en varig og seriøs del av vårt liv.

Våres liv er i økende grad preget av fart, økende krav i arbeidslivet og økte fritidsaktiviteter. Med et ord: stress. Det er nesten umulig å unngå, og av hensyn til din sunnhet er det viktig at perioder med stress følges opp av perioder med ro og avslapping. Med et ord: wellness.

Wellness har mange ansikter: det kan være et forfriskende bad i et spa-kar, en duftende varm kopp te, en tur i sauna eller å lese en god bok.

Med andre ord: wellness dreier seg om å koble fra, og få oppladet kroppens batterier. Wellness er løftet om velvære, komfort og en bedre livskvalitet. Det finnes så mange forskellige måter å oppnå det på som det er forskjellige mennesker.

Duravit vil gjerne komme med et par forslag. Med produkter til velvære i sitt eget hus. Med tips som øker din trivsel. Med verdifull informasjon om et ellers uuttømmelig tema.

Tre ting du ikke klarer deg uten i ditt private spa
Oppdag hvordan vår Inipi B sauna, den “sammenleggbare” dusjavskjerming OpenSpace, og Blue Moon poolen kombinerer design, funksjonalitet og velvære.

Saken fortsetter under videon

Trykk her for å se alle wellness produkter

La svetten sile
Som en badstu for boligområdet, fremstår Inipi og Inipi B som et fristed fra hverdagen, med plass til én eller to personer. Beviselig positive helsevirkninger: Regelmessig bruk av badstu styrker immunsystemet, renser kroppen, er stressreduserende, holder hjerte- og kretsløpet i form og forebygger verk og smerter.

Saken fortsetter under bildet

Trykk på bildet for å lese mer om bakgrunnen til Inipi

Badekar med spa-system
Det boblende vannet i badekar med spa-system stimulerer underhudsvevet og masserer bestemte områder på ryggen.

Saken fortsetter under bildet

Trykk på bildet for mer info.

Ekstra verdi for badekaret
Duravit har utviklet dette designhøydepunktet for blant annet badekarene Blue Moon og Vero: Ved hjelp av smarte avlastningsputer kan badekaret transformeres til en behagelig avslappingsbenk på et øyeblikk.

Saken fortsetter under bildet

Trykk på bildet for mer info.

Komfort for alle livets faser
Ifølge en nyere undersøkelse utført av VDS (tysk sanitærbransje), ønsker 88 % av befolkningen seg alderstilpasset baderomsinnredning.

Saken fortsetter under bildet

Trykk på bildet for mer info

Speilskap med lydsystem
Speilskapet fås også med et integrert lydsystem som strømmer musikk ved hjelp av Bluetooth. Spesialdesignet for bruk i baderommet, med myk, fyldig og ren lyd.

Saken fortsetter under bildet

Trykk på bildet for mer info
Trykk på bildet for mer info

Badekar med spa-system
Med spa-kar opplever du ikke bare boblende badeglede, men også gunstige ettervirkninger: Luftboblene stimulerer sirkulasjonen og vannmassasjen stimulerer blodstrømmen. Du føler deg lettere til sinns, og muskelsmerter og spenninger forsvinner.

 

 

 

Realiser din drøm ved 5 trinn
Ditt personlige drømmebad møter komplekse krav, og de kan oppfylles ved
5 enkle trinn med resultat av èt unikt design.

Kilde:Duravit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352