Moderne bad midt i naturen

Vannytelse i det grønne

0
ANNONSE

Et bad i landstedsstil tilbyr vannfornøyelser i samklang med naturen. Den individuelle velværeoasen innbyr til nytelse på det personlige favorittstedet. Den moderne arkitekturen glir harmonisk inn i det opprinnelige miljøet med naturmaterialer som tre eller stein. Ved å gå bort fra et lukket romkonsept glir badet inn i landskapet.

Saken fortsetter under bildene:

Elegant landstedsstil knytter naturmaterialer til moderne design. Hvitt porselen finner sin plass på varmt treverk. Blandebatteriet krom skinner foran speilet i hele rommets bredde.
Fin badekultur inntar midtpunktet og beholder samtidig sin opprinnelige karakter. Et frittstående badekar på føtter sørger for komfortabel vannytelse i landstsedsmiljøet.

Bad i moderne landstedsstil for opprinnelig nytelse i samklang med naturen.
Vil du ha et bad i landstedsstil på ditt personlige favorittsted? Da bør du benytte den opprinnelige karakteren til materialer som tre eller stein.

Dermed skaper du et velværested som alltid er knyttet til den flekken på jorden du liker best. Moderne arkitektur gir spillerom for kreativ baderomsinnredning. Den opprinnelige badeplassen til et alpehotell inspirerer til individuelle baderomsideer. Originalt: I de innbydende omgivelsene på en åpen terrasse har et frittstående badekar funnet sin plass.

Saken fortsetter under bildene:

Glass, treverk og stein er grunnelementene i det stilfulle rustikke miljøet. Rene linjer og varmen i naturlige materialer virker beroligende mot den mektige fjellulissen.
Rå naturstein gir dusjen preg av tilfluktssted i den bratte fjellsiden. Det puristiske armaturet understreker den naturnære estestikken med et tydelig formspråk.

Den rustikke innkledningen av badekaret harmonerer med tregulvet og skaper en varm atmosfære. Badet gir dobbel nytelse foran et imponerende fjellpanorama, beskyttet av en vegg av oppstablet ved.

Bad i landstedsstil med frittstående badekar og moderne armaturer
Et bad med frittstående badekar gir uhindret panoramautsikt og glir harmonisk inn i naturlige omgivelser.

Saken fortsetter under bildene:

Naturnær design holder seg til det vesentlige. Med sitt reduserte formspråk tilbyr Metris-armaturene fremragende funksjonalitet og fullstendig dusjkomfort.
Monteringen av ettgrepsarmaturet på en tresøyle skjuler teknikken og får den runde formen til å gli elegant inn i de rustikke omgivelsene.

Armaturene fra hansgrohes Metris-serie sørger med moderne design for en spennende kontrast til de opprinnelige omgivelsene. Puristiske former tilpasser seg dine utformingsbehov. Inne i blandebatteriet finner du innovativ teknologi for komfortabel vannytelse og ansvarsfull bruk av verdifulle ressurser.

Oppe venstre: Croma Hodedusj 160 1jet. Oppe midten: Metris 1-greps servantarmatur 110 med oppløftventil. Oppe høyre: Metris 1-greps kar/dusjarmatur til innbygging. Nede: Metris 1-greps dusjarmatur til innbygging.

Kilde: hansgrohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352